Stránky

sobota 23. února 2013

Visiting Bastien's babies in Germany

Despite the severe snow calamity in Czechia, I managed to visit Bastien's babies in Germany on Saturday. Thank you for inviting me Petra Schindler with family! This puppy visit was special to me as I finally met my good German friends Anni Vischer and Martina Patzelt with her husbant in person. Thank you all for such a lovely day!
Below are the pictures of small Gustl and Gina now in the age of 8 weeks. The puppies are doing wonderfully and soon they will be ready to leave to their new homes. More pictures can be found HERE.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Napriek snehovej kalamitve v Čechách sa mi podarilo v šťastí a zdraví v sobotu navštíviť Bastienove šteniatka v Nemecku. Ďakujem Petre Schindler s rodinou za pozvanie! Táto návšteva bola pre mňa špeciálna aj v tom, že som konečne mohla naživo stretnúť aj mojich dobrých nemeckých kamarátov Anni Vischer a Martinu Patzelt s manželom. Ďakujem všetkým za tento krásny deň!
Dolu priložené sú fotky malého Gustla a Giny, ktorí majú teraz už 8 týždňov. Majú sa výborne a čoskoro sa budú môcť rozpŕchnuť do nových domovov. Viac fotiek nájdete TU.

GUSTL & GINA vom Zuckerplätzer
By the milk bar --- Pri mliečnom bare
GINA & GUSTL vom Zuckerplätzer
Gina a Gustl
GUSTL vom Zuckerplätzer
Gustl
GINA vom Zuckerplätzer
Gina
GUSTL vom Zuckerplätzer
Gustl
GINA vom Zuckerplätzer
Gina
GINA & GUSTL vom Zuckerplätzer
Gina a Gustl
Their beautiful mom Ida --- Ich krásna mamička Ida